🚚✨ INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS PARTNERENKÉNT 12 EZER FORINT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN✨🚚

🚚✨ INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS PARTNERENKÉNT 12 EZER FORINT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN✨🚚

Home

PAZAR ÁRAK, PAZARLÁSMENTESEN

A Munch Marketnél pénztárcabarát áron kínálunk lehetőséget a tudatos vásárlóknak főként szezonális, közeli lejáratú vagy sérült csomagolású termékek megmentésére, közvetlenül a gyártóktól és kereskedőktől.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Partnerenként 12000 forint feletti értékű megrendelések esetén. A szállítási díjak feladó partnerenként történnek felszámolásra.

EXTRA KEDVEZMÉNY

Meglepetéscsomagok közüli vásárlás esetén

1-5 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS

Vedd át csomagjaid 1-5 munkanapon belül!

NÉPSZERŰ TERMÉKEINK
Fedezd fel ételmentőink kedvenc termékeit! Széles kínálatunknak köszönhetően egyszerűen megtalálhatod a legmegfelelőbb darabokat.

ÚJDONSÁG

HELL ENERGIAITAL
A.I. 250ML

Megszületett a világ első olyan energiaitala, amelyet teljes egészében az A.I. (Artificial Intelligence, azaz Mesterséges Intelligencia) fejlesztett a HELL ENERGY-vel. Az új íz minden elemét szigorúan megválogatott összetevőit, designját és marketing eszközeit is az A.I. tervezte, sőt meg is kóstolta!

KIEMELT TERMÉKEK

ÉRTKESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGJOBB AJÁNLATOKRÓL

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

A feliratkozással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat

VAGY OSZD MEG MÁSOKKAL

ÚJDONSÁGOK
Minden új termék egy helyen, kategóriák szerint rendezve! Raktárkészletünk állandóan frissül, így mindig megtalálhatod nálunk a legújabb darabokat.

SZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

A sebesség és megbízhatóság alapján választottuk ki a legjobb szállító partnereket, hogy a csomagod a lehető legrövidebb időn belül és megfelelő állapotban érkezzen meg hozzád.
Kosár
Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

RRP Kisokos
×

RRP-tájékoztatás

A termék mellett RRP előtaggal megjelölt szám kizárólag információ szolgáltatás céljára szolgál, NEM jelent a forgalmazó által bejelentett árcsökkentést vagy árengedményt.

Az “ajánlott kiskereskedelmi ár” az az ár, amelyen a forgalmazó a kiskereskedőknek javasolja az adott termék értékesítését.

Az RRP, azaz a javasolt fogyasztói/kiskereskedelmi ár, egy olyan tájékoztató jellegű adat, amely a gyártók vagy forgalmazók a termékekre vonatkozóan adnak meg. Az RRP mellett feltüntetett alacsonyabb áraink nem jelentenek valós kedvezményt vagy árleszállítást.

Az RRP csupán azt mutatja meg, hogy a gyártó vagy forgalmazó milyen árat tart reálisnak a termékért.

Az RRP-t a gyártók vagy forgalmazók saját belátásuk szerint állapítják meg, és a Munch Market felületére való belistázás során kötelező megadniuk a Munch Market részére (enélkül a termék nem kerülhet fel az oldalra)

A Munch Market oldalán az RRP-t tájékoztató jellegű adatként tüntetjük fel. Az RRP-vel feltüntetett árak nem jelentenek valós kedvezményt vagy partnereink általi árleszállítást.

Az RRP-t a gyártók vagy forgalmazók saját belátásuk szerint állapítják meg.

Ismerősök meghívása

X
Jelentkezz be a barátaid meghívásához, és szerezz 2 000 forint kedvezményt meghívásukkal
BELÉPÉS/Regisztráció
background banner image
loading gif

Elérhető kupon

X
Üzlet
0 Kedvencek
0 termék Kosár
Fiókom