1. BÖNGÉSSZ A TERMÉKEK KÖZÖTT

Válogass a termékek között, vagy csapj le egy meglepetés Munch Boxra!

2. FIZESD KI ÉS VÁLASSZ ÁTVÉTELI MÓDOT

A Munch Box kifizetésével egy időben választhatsz az átvételi pontok közül, vagy rendelhetsz akár házhozszállítással is.📍

3. VEDD ÁT A MUNCH BOXOD

Már csak két dolgod maradt: vedd át és élvezd a rendelésed.

A Munch Market a Munch új szolgáltatása. A Munch-hoz hasonlóan itt is jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz meg közeli lejáratú, szépséghibás, szezonális vagy kifutó árucikkeket.

A Munch Marketen lehetőséged van meglepetéscsomagokat, vagy termékeket választani a partnerek kínálatából (Partner Bolt). Ezeket a rendeléseket partnereink készítik össze neked és közvetlenül a raktárukból szállítjuk az ajtódhoz, vagy az általad választott csomagpontra. Egy megrendelésen belül akár több partner termékei közül is választhatsz.

Amennyiben egyedi csomagot szeretnél összeállítani, kedvedre válogathatsz a Munch raktárából (Munch Bolt). Rakd össze a saját Munch Boxod, vagy tekintsd meg meglepetéscsomagjainkat!

Olyan, közeli lejáratú, szépséghibás, vagy szezonális termékeket tartalmazó meglepetés ételcsomagok, amiket 40-60%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Miközben Te spórolsz, a nagykereskedők, webshopok és gyártók is csökkentik a veszteségüket, így mindenki jól jár. A Munch Boxok másik előnye a környezettudatosság: a csomagban rejlő termékek nem biztos, hogy teljes áron gazdára találnának, így jó minőségű élelmiszert menthetsz meg a pazarlástól.

Két opció közül választhatsz: csomagponti átvétel vagy házhozszállítás. A szállítási idő 1-5 munkanap. A szállítási költségek a megrendelt csomagok mennyiségétől, méretétől, és súlyától függően eltérőek lehetnek.

A rendelésedet könnyedén nyomon követheted a Rendeléskövetés oldalon. Amennyiben a csomagod nem érkezik meg 7 munkanapon belül, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected].

Vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected]. Mi pedig legkésőbb 3 munkanapon belül felkeresünk Téged!

Amennyiben egyéb kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a [email protected] e-mail címen.

Amennyiben a hagyományos Munch applikációval vagy weboldallal kapcsolatban van kérdésed, keresd bizalommal az ügyfélszolgálatukat az [email protected] email címen!